Otthonfelújítási támogatás

AKÁR 50%-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁS - otthon felújításra ilyen előnyös támogatást talán még soha nem lehetett igénybe venni.
Otthonfelújítási támogatás családoknak

A támogatás rövid leírása

2021.január 1-től elérhető az otthonfelújítási támogatás, ami igényelhető lesz napelem rendszer telepítésére is.

Novák Katalin közölte, a legalább egy gyermeket nevelő családok otthona felújítási költségeinek felét átvállalja az állam, legfeljebb hárommillió forintig.

A 2015-ben indított otthonteremtési program új eleme, a felújítási támogatás igénylésének nem feltétele, hogy a család éljen a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) lehetőségével – fűzte hozzá.

A miniszter a részleteket ismertetve elmondta: ha valaki 2021. január 1-je után felújításba kezd és gyűjti a számlákat, a költségeinek felét az állam visszautalja neki, legfeljebb hárommillió forintot. Ez vonatkozik az anyagbeszerzésre és a munkaerőköltségre is.

Bármilyen felújítást tervez a család, a kormány ezt támogatja; legyen szó energetikai korszerűsítésről vagy a fürdőszoba, illetve a konyha, vagy az önálló otthon felújításáról.

A támogatás részletes leírása

A legfontosabb információk:

A támogatás feltételei

Szóljon hozzá a cikkhez

Rólunk

A szerencsi székhelyű Papa General Kft. ingatlan felújítások és új ingatlanok kulcsrakész átadásával foglalkozik. Cégünk az építőiparban szerzett szakmai tapasztalatnak köszönhetően széles szolgáltatáskörre tett szert. Betonozás, falazás, vakolás, gipszkartonszerelés, festés, mázolás, hideg, meleg burkolás, hőszigetelés, térkövezés, ács munkák, villanyszerelés, víz-szennyvízrendszer kiépítésével kapcsolatos munkákat végzünk.

Legújabb cikkeink

Kövessen minket Facebookon

KATTINTSON A GOMBRA >>

Jelentkezzen INGYENES helyszíni felmérésre!